Εστιατόριο

Previous Next

Εστιατόριο

Νόστιμη κουζίνα. Σπιτικό φαγητό και φρέσκα ψάρια, από τη βάρκα του θηριώδη καπτά – Γιάννη, ή Γιαννούλη, έτσι είναι γνωστός, γιου των Μαστροζάννε, δεινού ψαρά και κυνηγού. Στο πλάι του, η γλυκιά Μαρία, η γυναίκα του, η αρχόντισσα της κουζίνας, που ξέρει τον τρόπο για να μη χαθεί τίποτα από την ιστορία και την παράδοση αυτού του χώρου. Και βέβαια, η γιαγιά -πια- Αγγελική, ζώσα εικόνα του χθες, αγέρωχη και ακάματη, όπως και τότε! Παρούσα! Παντού!

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή Μπατσί. Στην ίδια περιοχή επίσης, και σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα βρίσκεται και η ξενοδοχειακή μονάδα, όπου διατίθονται ευρύχωρα δωμάτια και άνετα διαμερίσματα. Το εστιατόριο διαθέτει πλούσιο μενού με τα καλύτερα φρέσκα υλικά, και ψαρικά.

Στα πρώτα σκαλιά της ταβέρνας για το καλωσόρισμα, στην κουζίνα, αλλά και στο πίσω μέρος του ιστορικού 
στεκιού, όπου τώρα πια, έχει μείνει ένα μέρος του παλιού λαχανόκηπου, που εξακολουθεί όμως να τροφοδοτεί με πλούσια ελέη την κουζίνα.

Στο μεγαλύτερο μέρος του, χτίστηκε η μικρή ξενοδοχειακή μονάδα, με πέντε δίκλινα δωμάτια και τις πέντε μικρές «σουίτες», με δυο δίκλινα δωμάτια η κάθε μια.

Όλα τα δωμάτια «βλέπουν» στη θάλασσα και από το 
μπαλκόνι τους ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, με τον ήλιο να «πέφτει» πίσω από τα Γαυριονήσια, η το μεγάλο «μπράτσο» του λιμανιού στο Γαύριο, αλλάζοντας, από λεπτό σε λεπτό, τα χρώματα, στο υπέροχο αυτό σκηνικό του Αιγαίου. Με τη «μάνα- θάλασσα», όπως τη λέει η γιαγιά Αγγελική, να σε γαληνεύει και να σε ταξιδεύει σε χιλιάδες προορισμούς…

Επικοινωνία

Δωμάτια Mastrozannes

Στιβάρι, Άνδρος, Ελλάς

22820 42089

22820 41963

6944694228

nastrozannes@yahoo.gr

© 2017 Δωμάτια Mastrozannes. All Rights Reserved. Developed By Galaxynet